Varovanje osebnih podatkov

Lastnik strani varuje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Osebne podatke obdelujemo na zakonit in pregleden način, skladno z nameni za katere so pridobljeni. Podatke varujemo na način, da so ustrezno zavarovani pred nedovoljeno in nezakonito obdelavo ter nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodbo.

Dostopi do podatkov so omogočeni in odobreni le pooblaščenim osebam, ki delujejo v Društvu Zoja. Zbrani podatki se ne uporabljajo za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov, ni zti za marketing ali kakšne druge namene. Podatki se ne prenašajo v tretje države. Podatki se posredujejo tretjim osebam le, če tako določa zakonodaja ali pogodba o pogodbeni obdelavi.

Podatke ki jih zberemo pri prenosu aplikacije (elektronski naslov) uporabljamo za namen evidentiraja o prenosu aplikacije. Osebnih poadtkov ne uporabljamo za noben drug namen. 

Če želite, da vaše pridobljene podatke izbrišemo iz naše baze nam pišite mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..  Kršitve upravljanja in obdelav osebnih podatkov na področju Republike Slovenije obravnava informacijski pooblaščenec Republike Slovenije.

Vaše podatke, ki so shranjeni v naši bazi in ste nam jih posredovali, ko ste prenesli aplikacijo ENKO bomo uporabili izključno za evidentiranje prenosa aplikacije. Podatki, ki jih zahtevamo od vas so potrebni za prenos aplikacije ENKO.

Podatke obdeluje in hrani Društvo Zoja. Vse informacije o uporabi, hrambi ali umiku iz naše baze lahko dobite preko našega e-nasova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Prenos aplikacije

Vpišite e-naslov...

Naprej... ×

Navodila

Preizkusite aplikacijo

Naslov:
http://www.energy-accounting.net/app

Administrator: 
Uporabniško ime: demo@demoadmin.com
Geslo: demo1234

Navadni uporabnik:
Uporabniško ime: demo@demo.com
Geslo: demo1234